Wij zijn 24/7 bereikbaar voor een melding van overlijden op tel: 085-3034905

Gratis uitvaart offertes

Budget crematie in Amsterdam

Wij willen u zo goed mogelijk ontzorgen.
Wij bieden uitvaarten op een transparante, milieubewuste en eerlijke manier aan..
Wij van Sober & Stijl uitvaarten zijn er van bewust dat niet iedereen de financiële middelen heeft om een luxe uitvaart te regelen.
Wij verzorgen in heel Nederland eerbiedwaardige uitvaarten ongeacht waar en/of u verzekerd bent !
Verzekerd bij Ardanta, Axent, Conservatrix, Dela, Reaal, Nationale Nederlanden, Monuta of Yarden?

>> Landelijke dekking <<

Wij staan dag en nacht voor u klaar

085-1306447

!

Wij van Sober en Stijl zijn er van bewust dat niet iedereen de financiële middelen heeft om een luxe uitvaart te regelen.

Wanneer een dierbaar familielid overlijdt, moeten door de nabestaanden veel zaken geregeld worden.

Zeker wanneer het overlijden in Nederland of het buitenland heeft plaatsgevonden, of wanneer de wens bestaat om de uitvaart (Begrafenis of Crematie) in Nederland of in het buitenland te laten plaatsvinden.

!

We at Sober & Stijl funerals are aware that not everyone has the financial means to arrange a luxury funeral.

When a dear family member dies, many things have to be arranged by the next of kin. Certainly if the death took place in the Netherlands or abroad,

or if there is a wish to have the funeral (burial or cremation) in the Netherlands or abroad.

!

Repatriation mamy świadomość, że nie każdy ma środki finansowe na zorganizowanie luksusowego pogrzebu.

Kiedy umiera kochany członek rodziny, najbliżsi krewni muszą załatwić wiele spraw.

Na pewno jeśli śmierć nastąpiła w Holandii lub za granicą, lub jeśli istnieje życzenie pogrzebu (pogrzebu lub kremacji) w Holandii lub za granicą.

Budget crematie Amsterdam

– Uitvaartverzorging –

Wilt u graag een unieke en betaalbare uitvaart in een gemeente door heel Nederland? Sober en Stijl  uitvaart biedt waardige uitvaartverzorging in Nederland voor elk budget aan. Op die manier kan Sober en Stijl voor iedereen een warme uitvaartonderneming zijn. Een eervolle uitvaart is namelijk een teken van respect, zorg en liefde. Niet alleen voor de overledene, maar ook voor de kring van vrienden, familie en het leven. Wij zoeken daarom samen met u naar een mooie balans tussen eigen invulling, tradities en rituelen. Op die manier kan het afscheid recht doen aan de overledene en dit helpt u bij uw verwerking. Schakel daarom Sober en Stijl uitvaart in voor een uitvaartverzorging in een gemeente door heel Nederland.

– Wat te regelen na het overlijden van uw dierbare? –

Als uw dierbare overlijdt, is het belangrijk dat er een aantal zaken voor de uitvaartverzorging in Nederland direct door u worden geregeld. Allereerst moet u een arts waarschuwen wanneer uw dierbare thuis is overleden. Vervolgens licht u de naaste familie in. Verder controleert u de uitvaartverzekering, belt u een uitvaartbegeleider, legt u de personalia klaar en zoekt u de kleding voor de overledene uit. Nadat dit geregeld is krijgt u een intakegesprek met uw uitvaartbegeleider. In dit gesprek komen verschillende onderwerpen ter sprake, zodat aan alle wensen van u en uw nabestaande kan worden voldaan. Onderwerpen die onder andere ter sprake zullen komen zijn de rouwadvertentie, de locatie, de rouwkaart, de kist en de bloemen.

– Gehele uitvaartverzorging in Nederland – 

Als u de uitvaartverzorging in een gemeente door heel Nederland door ons laat regelen is de tweede stap in het proces het regelen van de uitvaart in een gemeente in Nederland. Dit wordt met u in de uitvaartbespreking gedaan. Uw wensen met betrekking tot het opbaren worden tijdens dit gesprek besproken. Wilt u bijvoorbeeld de overledene thuis opbaren of in een uitvaartcentrum en wilt u de verzorging door een man of vrouw laten uitvoeren zijn zaken die tijdens dit gesprek worden besproken. Verder komen de contactmomenten, de avond van condoleance en de dag van uitvaart ter sprake. Tot slot vindt enkele weken na de uitvaart de nazorg plaats. Op deze manier is de uitvaart in een gemeente door heel Nederland geheel geregeld.

– Budget crematie regelen? –

Wilt u een budget crematie regelen? Neem dan contact op door te bellen naar 085-1306447 of door een e-mail te sturen naar info@soberenstijl.nl. Bij Sober en Stijl uitvaart vindt u uitvaartverzorging in een gemeente door heel Nederland voor ieder budget. Ook voor een luxe begrafenis of crematie in uw gemeente bent u bij ons aan het juiste adres!

– Aangifte overlijden –
Het doorgeven van overlijden moet binnen zes dagen na de dag van overlijden gedaan worden bij de gemeente waar de persoon is overleden.
Vindt de begrafenis of crematie later dan zes werkdagen na het overlijden plaats?
Dan zal er uitstel verleend moeten worden. Wij zullen de aangifte van overlijden voor u doen, maar u kunt als nabestaande ook zelf het overlijden doorgeven.
De gemeente maakt een overlijdensakte op en geeft toestemming voor de uitvaart.

– Moslim uitvaarten – 

Ook voor moslim uitvaarten kunt u bij ons terecht, Een islamitische begraafplaats moet aan enkele speciale regels voldoen voor de moslims. Zo moeten de graven zo worden gericht dat de overledene altijd op de rechterzij met het hoofd naar Saoedische stad Mekka, de zogenaamde qibla, kan worden begraven.

– Surinaamse uitvaarten – 

Een Surinaamse begrafenis vindt vaak plaats aan de hand van een aantal rituelen en specifieke uitvaartwensen. Het lichaam van een overledene wordt ritueel gewassen. De begrafenis zelf wordt vaak geregeld door de naaste familieleden van een dierbare. Iedereen die de overledene heeft gekend wordt uitgenodigd. Dassend naar het graf met Wi Kan Doe.

Geen uitvaartondernemer bel dan direct 06-14601760

Begrafenis of crematie u kunt bij ons terecht.

Staan uw wensen er niet bij?

Laat het ons weten.

Tel: 085-1306447

Erik uw uitvaartverzorger

op begraafplaats de nieuwe Ooster te Amsterdam

Gratis voorbespreking

Bij u aan huis in Amsterdam*

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Chat openen
Stel uw vraag via Whatsapp
Chat met uitvaartplanners
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Onze uitvaartverzorgers staan voor u klaar.
(whatsapp en sms mogelijk)