Wij zijn 24/7 bereikbaar voor een melding van overlijden op tel: 085-3034905

Gratis uitvaart offertes

Budget Crematie in Maassluis

>> Landelijke dekking <<

Wij willen u zo goed mogelijk ontzorgen.
Wij bieden uitvaarten op een transparante, milieubewuste en eerlijke manier aan..
Wij van Sober & Stijl uitvaarten zijn er van bewust dat niet iedereen de financiële middelen heeft om een luxe uitvaart te regelen.
Wij verzorgen in heel Nederland eerbiedwaardige uitvaarten ongeacht waar en/of u verzekerd bent !
Verzekerd bij Ardanta, Axent, Conservatrix, Dela, Reaal, Nationale Nederlanden, Monuta of Yarden?

Wij staan dag en nacht voor u klaar

085-1306447

– Uitvaartverzorging –

Wilt u graag een unieke en betaalbare uitvaart in een gemeente door heel Nederland? Sober en Stijl  uitvaart biedt waardige uitvaartverzorging in Nederland voor elk budget aan. Op die manier kan Sober en Stijl voor iedereen een warme uitvaartonderneming zijn. Een eervolle uitvaart is namelijk een teken van respect, zorg en liefde. Niet alleen voor de overledene, maar ook voor de kring van vrienden, familie en het leven. Wij zoeken daarom samen met u naar een mooie balans tussen eigen invulling, tradities en rituelen. Op die manier kan het afscheid recht doen aan de overledene en dit helpt u bij uw verwerking. Schakel daarom Sober en Stijl uitvaart in voor een uitvaartverzorging in een gemeente door heel Nederland.

Wat te regelen na het overlijden van uw dierbare? –

Als uw dierbare overlijdt, is het belangrijk dat er een aantal zaken voor de uitvaartverzorging in Nederland direct door u worden geregeld. Allereerst moet u een arts waarschuwen wanneer uw dierbare thuis is overleden. Vervolgens licht u de naaste familie in. Verder controleert u de uitvaartverzekering, belt u een uitvaartbegeleider, legt u de personalia klaar en zoekt u de kleding voor de overledene uit. Nadat dit geregeld is krijgt u een intakegesprek met uw uitvaartbegeleider. In dit gesprek komen verschillende onderwerpen ter sprake, zodat aan alle wensen van u en uw nabestaande kan worden voldaan. Onderwerpen die onder andere ter sprake zullen komen zijn de rouwadvertentie, de locatie, de rouwkaart, de kist en de bloemen.

– Gehele uitvaartverzorging in Nederland – 

Als u de uitvaartverzorging in een gemeente door heel Nederland door ons laat regelen is de tweede stap in het proces het regelen van de uitvaart in een gemeente in Nederland. Dit wordt met u in de uitvaartbespreking gedaan. Uw wensen met betrekking tot het opbaren worden tijdens dit gesprek besproken. Wilt u bijvoorbeeld de overledene thuis opbaren of in een uitvaartcentrum en wilt u de verzorging door een man of vrouw laten uitvoeren zijn zaken die tijdens dit gesprek worden besproken. Verder komen de contactmomenten, de avond van condoleance en de dag van uitvaart ter sprake. Tot slot vindt enkele weken na de uitvaart de nazorg plaats. Op deze manier is de uitvaart in een gemeente door heel Nederland geheel geregeld.

– Uitvaart in de nieuwe Ooster regelen? –

Wilt u de crematie in Amsterdam regelen? Neem dan contact op door te bellen naar 085-1306447 of door een e-mail te sturen naar info@soberenstijl.nl. Bij Sober en Stijl uitvaart vindt u uitvaartverzorging in een gemeente door heel Nederland voor ieder budget. Ook voor een brgrafenis of crematie in de gemeente Maassluis bent u bij ons aan het juiste adres!

Gratis voorbespreking

Bij u thuis in Maassluis*

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Chat openen
Stel uw vraag via Whatsapp
Chat met uitvaartplanners
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Onze uitvaartverzorgers staan voor u klaar.
(whatsapp en sms mogelijk)